Fishing-article

Välkommen till den nya hemsidan!

Hej!

Nu har vi uppdaterat hemsidan så att den har fått ett helt nytt utseende. Innehållet är i stort sett detsamma, så vi hoppas att ni ändå känner igen er och hittar det ni är ute efter.

Några av nyheterna är bland annat att ni nu kan kommentera de inlägg som skrivs, snabbt kan se kommande aktiviteter här till höger och även under ”Tävlingar”, där ni nu hittar en överskådlig kalender med inbyggt kartfunktion.

Om ni medlemmar saknar något på hemsidan eller vill ha något upplagt (t.ex. en bild) så kan ni höra av er direkt till Tomas Johannesson eller Marie Andersson (kontaktuppgifterna hittar ni under ”Kontakt”).

Mvh Marie, Sekreterare.