Höstmötet

Hej på er alla medlemmar. Den 3 november hade vi ett höstmöte. Där presenterade vi i styrelsen ett förslag på kommande aktiviteter för 2016.

Vi börjar med vintersäsongen 2015/16

Grismete 19/12 tillika första serietävlingen. Kommer att krävas föranmälan pga inköp av priser. Startavgift 50 kr

Serietävling pimpel datum finns i kalender. Kommer totalt vara fem tävlingar och utav de är det tre som räknas. Startavgift 50 kr.

Fiskedag med klubben i Karlsdal söndag 3/1. Klubben står för fiskekort.

Årsmöte 24/2 kl 18:00

Årsfest slutet av april

Havsörings fiske västkusten 7-10/4 föranmälan krävs.

Studiebesök laxfällan Forshaga majmånad

Familjedag vid sandbäckstjärn. 6/6. Klubben står för fiskekort och korvgrillning.

Styrelsen beslutade att det inte kommer vara någon serietävling i mete till sommaren utan vi anordnar ett antal öppna skoj tävlingar i stället.

KM mete, fluga, pimpel och båtmete kommer att anordnas.

Fiskedag i ädelfiskvatten där spinn, mete och flugfiske är tillåtet kommer anordnas i augusti/september. Klubben står för fiskekort.