SKOGHALLS SPORTFISKEKLUBB

Föreningen har funnits sedan 1960 och idag är det ett 50-tal medlemmar. I klubben har vi metare, pimplare, flugfiskare de flesta har mycket att lära ut.

Skoghalls Sportfiskeklubb är en förening som håller fast vid att det ska vara kul att fiska. Fiske ska vara en avkoppling från vardagstristessen och inte ett måste.

Vi genomför skojtävlingar sommar och vinter. Varför har vi då tävlingar, ja, för att vi tycker det är kul och det är ett sätt att träffas och ha kul tillsammans. Vi träffas sommar och vinter och har roligt ihop. Kommer man bra till på tävlingen är det bara en bonus för dagen.

Vi ser gärna att fler ungdomar och vuxna, både killar och tjejer, kommer till klubben. Vi har idag bara ett fåtal ungdomar och det är synd. Vi vet att ungdomar tycker det är kul att fiska, så varför inte vara med i en klubb. Man kan lära sig mycket genom att vara med, snappa upp tips, idéer, teknik, fiskeplatser m.m. Och givetvis få nya vänner.

Fiske är något som alla kan hålla på med. Hur många är det inte som går ner till bryggan eller stranden själva eller med sina barn och metar en sommarkväll, kanske grillar lite korv och har det allmänt trevligt. Det är det som fiske handlar om, upplevelsen och gemenskapen är det som är viktigt. Att få så mycket fisk som möjligt är egentligen inte så viktigt (om det inte är tävling förstås).

Kom med i klubben genom att anmäla Dig!

Det kostar för närvarande endast 100 kronor per år.

Vad får du för årsavgiften?

Tillgång att vara med i ”gänget” på tävlingarna och annan aktivitet.

För att bli medlem sätter du in 100 kronor på klubbens Pg 62 96 94-1

Ange Vem det avser, adress och telefon nummer

Välkommen,

Skoghalls SFK